Trening Piłkarski on

Poprzedni temat «» Następny temat


Przesunięty przez: Papa
2012-05-07, 13:10
Uwaga na podróbki korków Mercurial Superfly
Autor Wiadomość
mksbp98 



Klub: TOP-54
Pozycja: Pomocnik
Pomógł: 22 razy
Wiek: 14
Posty: 853
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: 2012-01-22, 11:51   

rosa, podróba ;p zobacz pudełko, powinno być takie : http://www.studs-up.com/w...08/L1010068.jpg
Pozdrawiam <tak>
_________________
Hala Madrid!


"Ludzie kochają mnie obrażać, a ja kocham tą nienawiśc w ich oczach" ~ Cristiano Ronaldo.
 
 
     
rosa



Pozycja: Napastnik
Wiek: 16
Posty: 6
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-27, 23:36   

Pisałem z gościem i powiedział że jest to pudełko od innych butów ... . Wrzucam dokładniejsze zdjęcia http://imageshack.us/g/195/img4449k.jpg/
 
     
Lolek 



Klub: Korona Mętkó
Pozycja: Pomocnik
Wiek: 16
Posty: 2
Wysłany: 2012-02-13, 13:29   

Witam!
http://www.buty-pilkarski...zowy-p-431.html
Czy te korki to podórba czy oryginał ?:D Jest to sklep więc wydaje mi się że jednak to oryginalne superflay'e. Jest obniżka cen, lecz wydaje mi sie, ż za duża ta obniżka ;d Chcę być pewny ze kupuje wysokiej marki sprzęt. Proszę o pomoc ;)
_________________
Forza Juventus ! #17
 
     
Ronaldo 



Klub: Promień Żary
Pozycja: Pomocnik
Wiek: 12
Posty: 6
Wysłany: 2012-02-17, 18:59   

Czy to są oryginalne buty ?? http://allegro.pl/nike-jr...2114244092.html . Bardzo proszę o szybką odpowiedź..
 
     
Gacek3 



Wiek: 15
Posty: 11
Wysłany: 2012-02-18, 10:47   

Ronaldo, Sklep ma same pozytywy więc wydaje mi się że nie sprzedawali poróbek ;) , ale nie jestem pewien w 100 %
_________________

 
     
zakrecony16 



Klub: Raków Częstochowa
Pozycja: Pomocnik
Posty: 1
Wysłany: 2012-02-21, 20:58   

Powiecie mi czy te superfly są oryginalne ? :

http://allegro.pl/nike-me...2157241253.html

http://allegro.pl/nike-me...2157241584.html

pisałem z gościem i ani nie ma dowodu zakupu , ani worków na buty , ani drugiej pary wkładek no i jakiejś pudełko jest inne ?

Pomóżcie :0
 
 
     
FaTaLiTy



Pozycja: Pomocnik
Posty: 2
Wysłany: 2012-02-23, 23:00   

Witam moglby mi ktos powiedziec czy sa to oryginalne F50?
Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi poniewaz potrzebuje pilnie butow do gry.

http://www.sportsdirect.c...olcode=20312808

PS. Sory za brak polskich znakow, ale jestem aktualnie za granica. :)
 
     
Jarrek7 



Klub: MKS
Posty: 74
Wysłany: 2012-02-24, 18:42   

Witam , posiadam korki Nike Mercurial Vapor VI i zaciekawil mnie temat wiec spojrzalem sobie na metke i pisze tam MADE IN CHINA ..czy to sa podrobki/repliki czy moze sa produkowane w chinach orginalne ? jakos specjalnie nie rzucaja sie w oczy ze by to byly podrobki bo maja podziurkowana podeszwe z napisem nike mercurial bapor , podeszwa karbonowa wiec wydaje mi sie ze to oryg tylko ten napis made in china..
 
     
wotkir



Pomógł: 7 razy
Posty: 290
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-02-24, 18:56   

Jarrek7, jeśli pisze merurial Bapor to podróby... A naprawdę to raczej nie podróby. Produkowane w Chinach, bo tam jest tania siła robocza.
_________________
 
     
Jarrek7 



Klub: MKS
Posty: 74
Wysłany: 2012-02-24, 19:34   

sorki za literówkę pisze nike mercurial Vapor a nie bapor ;) czyli niby oryg ?
 
     
Vargox 



Zaproszone osoby: 11
Wiek: 15
Posty: 29
Skąd: Siedlików
Wysłany: 2012-02-27, 15:47   

http://allegro.pl/nike-ct...2154815872.html
Czy te buty są oryginalne?
 
 
     
dzikilopez 



Wiek: 25
Posty: 8
Wysłany: 2012-02-27, 18:46   

tak to sa maestri(orginalne)...posiadam buty od tego uzytkownika, mozesz smialo brac:)

[ Dodano: 2012-02-27, 18:51 ]
przestrzegam przed kupnem tych MV superfly 3...zdjecie podeszwy bardzo podejrzane,"grafika karbonu" gosc wyslal mi zdjecie i utwierdzil mnie w przekonaniu ze jest to replika...druga sprawa,wprowadza klientow w blad podajac bledna wage 170gr(!!!..nie wiem co pil ale niech to rzuci!...http://allegro.pl/mercurial-vapor-superfly-iii-rozm-42-full-unikat-i2169633245.html

[ Dodano: 2012-02-27, 18:55 ]
wiele do zyczenia pozostawiaja oceny tego uzytkowanika...niezgodnosc z opisem itd...NAPRAWDE UWAZAJCIE,ZEBY NIKT NIE KUPIL BUBLA,juz ktorys raz widze te buty w sieci
 
     
wandal5825 



Wiek: 22
Posty: 1
Wysłany: 2012-02-28, 12:57   

ja wlasnie sie zastanawiam nad sciaganiem butów i patrząc na allegro to superfly III jesli sa za 500 600 albo mniej to napewno nie te które są orginałami także odradzam kupowania ich za tekie pieniądze w starszych modelach to już zależy ja mogę ogarnąć do 300zł każdemu dużo modeli adidasa czy tez vapor superfly III :D
 
     
malymichal



Posty: 1
Wysłany: 2012-02-29, 15:56   

Mam pytanie dla profesjonalistów, ponieważ sam dopiero zaczynam kupować markowy sprzęt piłkarski a chciałbym posiadać oryginalne przedmioty a nie podróbki. Proszę o pomoc - czy buty zamieszczone na tej aukcji to ORYGINAŁ:

http://allegro.pl/nike-me...2158979062.html

Z góry dziękuję za pomoc.
 
     
messi10 



Pomógł: 2 razy
Wiek: 16
Posty: 87
Wysłany: 2012-02-29, 17:48   

malymichal ten allegrowicz sprzedaje tylko oryginalny sprzet. Warto u niego kupowac, gdyż ceny sa bardzo niskie wzgledem jakości.
 
     
dzikilopez 



Wiek: 25
Posty: 8
Wysłany: 2012-02-29, 18:00   

taaak to w stu procentach orginal:)
 
     
Lolek 



Klub: Korona Mętkó
Pozycja: Pomocnik
Wiek: 16
Posty: 2
Wysłany: 2012-03-06, 19:57   

Witam!
http://www.buty-pilkarski...zowy-p-431.html
Czy te korki to podórba czy oryginał ?:D Jest to sklep więc wydaje mi się że jednak to oryginalne superflay'e. Jest obniżka cen, lecz wydaje mi sie, ż za duża ta obniżka Chcę być pewny ze kupuje wysokiej marki sprzęt. Proszę o pomoc
_________________
Forza Juventus ! #17
 
     
dzikilopez 



Wiek: 25
Posty: 8
Wysłany: 2012-03-06, 20:35   

wszystkie produkty z tego sklepu to repliki...np superfly...z logiem realu madryt (gdzie glownym sponsorem realu jest adidas! tak buty nie moga istniec...nawet nike id nie ma takich mocy aby stworzyc takie buty
 
     
wotkir



Pomógł: 7 razy
Posty: 290
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-03-07, 13:54   

dzikilopez, można stworzyć takie tylko w NikeTown.
Do poczytania http://tepy.pl/index.php/...cie-na-podrobki
_________________
 
     
dzikilopez 



Wiek: 25
Posty: 8
Wysłany: 2012-03-07, 16:59   

wotkir---znam ten artykul na pamiec...po pierwsze klania sie czytanie ze zrozumieniem...mozna sobie zrobic w nike twon buty ale przykladowo z herbem man utd,barcy, czy np arsenalu (gdyz glownym sponorem jest nike....) niemożliwością jest zrobic sobie "superflaje" z herbem realu....adidas zniszczyłby na drodze prawnej firme nike za takie "wybryki"...przeczytaj artylkul....tepy.pl...jeszcze raz polowli i wyraznie

[ Dodano: 2012-03-07, 17:01 ]
"Podróbki można poznać po wielu detalach, chociaż często jest to niemożliwe gdy mamy do dyspozycji jedynie zdjęcie. Jednak gdy na butach Nike pojawia się herb Realu Madryt, którego sponsorem technicznym jest adidas, coś jest ewidentnie nie tak, prawda? Wszystkie tego typu wynalazki z miejsca można wrzucić do pobliskiego śmietnika. W przypadku butów z herbem Barcy Czy Manchesteru United, błędne było by stwierdzenie, że takie buty nie istnieją. Można je zamówić na NikeID takie Superfly, jednak kosztuje to 420 Euro"
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Stworzył: PatrykSpec || Zmodyfikował: DariniO

pilka nozna

pilka nozna siatkowka ePilka.pl - polska piłka za
granicą Pilkarze.net Serwis Pilkarski Chealsea piłka nożna
Na naszym forum znajdziesz : | Trening piłkarski | Trenuj | Trening piłki nożnej | Piłka | Piłka młodziezowa | Ćwiczenia piłkarskie | Tricki | Rzuty karne | Porady piłkarskie | Trening | Piłka nożna | Soccer coaching | Trener | | Rzuty wolne | Forum piłkarskie | Porady piłka nożna |





Wszelkie Prawa Zastrzeżone, kopiowanie bez zgody autora zabronione!

Strona Głowna | Pomoc | Kontakt